Permanent make-up

Permanente Make Up

Altijd een verzorgd uiterlijk!


 

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen.

Bij permanent make-up worden eyeliners of wenkbrauwen aangebracht welke drie tot vijf jaar blijven zitten. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt. Uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Bij permanent make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. U kunt permanent make-up laten aanbrengen voor wenkbrauwen en eyeliners,

De Permanent make-up procedure

Een complete Permanent make-up behandeling bestaat uit een voorgesprek, de pigmentatiebehandeling, en nabehandeling. Tevens heeft u de keuze uit verschillende nabehandelingen om uw Permanent make-up te onderhouden. Vraag ernaar bij onze specialistes!

 


 

 Prijzen Permanent Make-up


Bedrag Euro Vanaf


Wenkbrauwen                   €280,=

Eyeliner onder                   € 130,=

Eyeliner boven                  € 130,=

Eyeliner onder & boven   €250,=

                   

 

Doet het pijn?

Permanent make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste verdovingsmethoden met crèmes en vloeistoffen kan het gevoel tot een minimum beperkt worden zonder dat er een spuit gezet hoeft te worden.

Voor wie is permanent make-up?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen, voor mensen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, voor slechtzienden kortom, permanent make-up is geschikt voor bijna iedereen.

Hoe lang blijft permanent make-up zitten?

Uw permanent make-up zal in de loop der tijd vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Over het algemeen blijft permanent make-up drie tot vijf jaar zitten. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Er zijn zelfs personen bekend die slechts eenmaal permanent make-up hebben laten aanbrengen en daar meer dan tien jaar plezier van hebben gehad.

Als ik het niet mooi vind, wat dan?

Dit is nog nooit gebeurd. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend. Dan zoekt u samen met uw  specialiste de juiste kleur uit. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren.