MICRONEEDLING

MICRONEEDLING

      MICRONEEDLING IS EEN TECHNIEK WAARDOOR HET GEZONDE COLLAGEEN IN DE HUID WORDT AANGEMAAKT MET EEN POSITIEF RESULTAAT OP LITTEKENS EN VELE AANDOENINGEN VAN DE HUID.

 

De Microneedling  is een huidverjongingssysteem gebaseerd op bipolaire radiofrequente energie. Tijdens het ouder worden, verloopt de cel vernieuwing van de huid steeds trager en neemt de productie van elastine en collageen, die de huid jong en soepel houden.


De Microneedling  rf maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De huid oogt na 1 behandeling van 30 minuten al veel jonger, vitaler en strakker.


 


Hoe vaak heb ik behandelingen nodig? Afhankelijk van de conditie van de huid, zijn de beste resultaten in een kuurvorm van gemiddeld 2-3 behandelingen om de 4 weken te bereiken. Na beëindiging van de behandeling zal de huid zich blijven verbeteren.


“Bij klinisch onder zoek door onze artsen bleek bij de meeste patiënten 1 maand na de laatste behandeling een verschil in de parameters van de gezichtshuid waarneembaar: 83% liet een verbetering van de helderheid zien, 87% een verstrakking van de huid en 90% een gladdere minder rimpelige huid”


VOOR WIE IS MICRONEEDLING BESTEMD?


Voor elk huidtype : preventief tegen veroudering en behandelend voor beschadigde huid, INTENSE VERBETERING VAN DE TOTALE HUIDTEXTUUR (rimpels, grote poriën, littekens, pigmentvlekken) + NATUURLIJKE VERSTEVIGING EN LIFTING. Preventieve behandelingen voor huidveroudering hebben logisch minder behandelingen nodig dan herstellende behandelingen


 


 


VOOR WELKE LICHAAMSDELEN IS MICRONEEDLING GESCHIKT?


Volledig gelaat, hals, decolleté, handen en voor sinaasappelhuid.

HOE VERLOPT DE BEHANDELING?


Eerst wordt uw huid ontdaan van dode huidcellen en wordt er Emla aangebracht.Voor de Microneedlen wordt er een gel van Hyaluron of XDNA aangebracht, deze wordt gemengd met een doelgericht serum. Na de needling wordt een sterk geconcentreerd hyaluronmasker gelegd. Hierna wordt de huid gereinigd en met een repair-creme behandeld. De volledige behandeling duurt ongeveer een uur.


IS MICRONEEDLING PIJNLIJK?


Door de snelheid waarmee de dermapen het epidermis penetreert, voelt de behandeling eerder tintelend aan. Een lokale verdoving met Emla wordt in sommige gevallen toegepast.


Welke huidindicatie kan er worden behandeld met de Microneedling?


Acne littekens

Grove poriën

Hypertrofische littekens (verdikt/ boven het huidniveau liggend)

Hyperpigmentatie (te veel pigment)

Atrofische littekens (dunne huidstructuur, slechte conditie)

Huidveroudering

Rimpels en huidverslapping